fredag 5 mars 2010

Sluta mata ondskan

Ondskan kan ha många ansikte. Den kryper in i en kropp, övertar personligheten och styr hjärnans handlingar. Många gånger kan man finna ondskan på väg in i hjärnan, den triggas av annan ondska. Den lever på oförätter, särbehandling och nervärdering. Där slår den rot och frodas. Som en hjärnsjukdom tar den över och äter sig in i människornas hjärnor. Ondskan är könlös. Den tar över vilken hjärna som helst bara det finns tillgång på mat.
Vi måste sluta mata ondskan. Glöm oförätter, förlåt människors dumhet och ha överseende med deras mänskliga begränsning att se till andras bästa.
Förlåt mänsklighetens dumhet. Försök att vara en bättre människa själv än din ovän är. Låt inte någon annans ondska smitta din hjärna. Vi skulle behöva vaccinera oss mot ondskan likväl som mot svininfluensan. Ondska är så mycket smittsammare och den gör livet till ett helvete för så många. Du kan känna ondskan i luften, den dallrar som värme som stiger uppåt. Vanlig sjukdoms symtom är även förstorade pupiller, lätt dallrande överläpp och elaka kommentarer som med saliv lämnar även de rosen rödaste läppar. Den kan också leda till svartsjuka, nyfikenhet, lögnaktigt skvallrande och maktmissbruk. Det finns dock botemedel men tidens tand är inte någon bra medicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar